Számos ajándékkal és tematikus eventtel érkezett meg a Time Raiders újévi frissítése

2023. január 20.
56.7201
A YOOZOO Games egy új frissítéssel kezdi meg a 2023-as évet, a távol-keleti elemekkel operáló MMO-játékuk, a Time Raiders számos új ünnepi kinézettel, játékbeli eventtel és természetesen rengeteg ajándékkal várja a játékosokat.
 

A nagy decemberi frissítés után, ami többek között elhozta az új házassági rendszert, ismét újdonságokkal várja a játékosokat a Time Raiders. A Lunar New Year alkalmából számos fesztiválos eseményen vehetünk részt a távol-keleti MMO-ban, belépési bónusz, exkluzív fegyverek, újévi kosztümök és rengeteg ajándék is vár ránk.

A Rabbit of Prosperity esemény január 29-ig tart, ezalatt az idő alatt annyi csupán a dolgunk, hogy belépünk a játékba az értékes nyereményekért cserébe. Emellett különféle napi küldetések, feladatok is várnak ránk, cserébe pedig egy ritka Beast "Incense Burner" tárgy is a miénk lehet.

A nyúl évét egyéb eseményekkel is ünnepli a játék, egy exkluzív "Auspicious Rabbit" avatár keret és egy "New Year's Rabbit" ajándékdoboz is jár majd az eventeken való részvételért cserébe. Az újévi események után pedig hamarosan jön a nagy tavaszi frissítés számos új fegyverrel, szóval unatkozni továbbra sem fogunk a Time Raiders-ben.
3 hozzászólás

SamsungFan

9 hónapja, 2 napja

Csak belelesek...

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 2 napja

Bele is lesek szépen!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 3 napja

És én még mindig nem lestem bele.

válasz erre