Számos ajándékkal farolt be mobilokra a KartRider: Drift

2023. január 14.
4.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált a Nexon csapata a KartRider játékok rajongói számára, végre mobilokon is elérhetővé vált a legújabb gokartos epizód, a KartRider: Drift, számos játékmóddal, kioldható gokarttal, valamint rengeteg ajándékkal várja a játékosokat.

Az előregisztráció után végre berobogott a legújabb KartRider epizód, a KartRider: Drift mobilokra. Számos játékmód és testreszabható tárgy közül választhatunk, az Item Mode a Nintendo programjához, a Mario Kart versenyeihez hasonlít, a The Custom Race módban saját versenyeket indíthatunk, a Time Attack Mode módban pedig egy globális ranglista vár ránk.

Számos esemény, event, belépési bónusz, napi küldetés is vár ránk a játékban, a feladatok teljesítéséért cserébe egy exkluzív Spike Kart gokart is a miénk lehet teljesen ingyen. Továbbá játékbeli valuta, Lucci jár a belépésért cserébe, a Racing Pass csomag pedig exkluzív karaktereket, gokartokat és kiegészítőket tartogat a számunkra.

A különféle platformok más és más ajándékokkal várják a KartRider: Drift játékosait, érdemes lesz tehát már most belevetnünk magunkat a versenyekbe. A KartRider: Drift immáron elérhetővé vált PC-n, valamint a Google Play Áruházban és az App Store-on.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Meg is nézem.

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Egynek jó.

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Meg is lesem gyorsan.

válasz erre