Számos akcióval és rengeteg ajándékkal érkezett meg a Lost Light legújabb eventje

2022. november 25.
45.8741
Hálaadásnapi eventtel ünnepel a taktikai lövölde, a Lost Light, az új frissítés keretein belül számos akció, leárazás, új kinézetek, fegyver skinek és természetesen egy rakás jutalom és limitált ideig elérhető event, esemény vár majd ránk.
 

Számos ajándékkal készült a Lost Light a hálaadás napjára, november 24 és december 30 között 20%-al olcsóbban vásárolhatunk kinézeteket a karaktereink számára, emellett rengeteg bónusz is vár majd ránk a túlélős játékban. A legnagyobb durranása a frissítésnek a vadiúj Plague Mask outfit, ami már el is érhető a shopban, a pestisdoktorok öltözékét megidéző kinézet mellett egy ingyenes fegyver skint is behúzhatunk majd.

Az új kinézet mellé új játékbeli eventek, kihívások is érkeztek, amiket érdemes lesz teljesíteni, továbbá ha a shopban vásárolunk, további 10% extra LP-t kapunk majd ajándékba. Emellett az event ideje alatt exkluzív skineket, hangulatjeleket, avatarokat és még sok egyéb nyalánkságot is behúzhatunk majd teljesen ingyenesen, szóval mindenképpen érdemes lesz visszatérni november végén is a Lost Light harcmezőire.

2 hozzászólás

Bencus86

11 hónapja, 2 napja

Nem hagyják hogy töröljem?

válasz erre

peter97

11 hónapja, 2 napja

Nem aprózták el a fiúk.

válasz erre