Számos jutalommal és feloldható tárgyal rajtolt el az Eversoul előregisztrációja

2022. november 29.
4.2041
A Kakao Games csapata jó hírekkel szolgált az animés játékok rajongói számára, elindult ugyanis a körökre osztott gacha RPG, a Eversoul globális előregisztrációja, értékes jutalmakért cserébe akár már most is regisztrálhatunk a szerepjátékra.
 

Néhány hete számoltunk be mi is az érdekes animés szerepjáték, az Eversoul bejelentéséről, szerencsére a fejlesztők nem húzták sokáig az időt, a mai napon elindult a stratégiai RPG előregisztrációja. A játékban úgynevezett elveszett lelkeket gyűjtünk majd össze, az Eversoul pedig nagy hangsúlyt fektet a karakterek és a játékos közti kapcsolatra.

PvP arénák és különféle PvE dungeonök egyaránt lesznek az animés szerepjátékban, emellett a kreativitásunkat is kiélhetjük majd a "városdíszítős" játékmódban, a kóbor lelkeinket pedig elküldhetjük majd különféle küldetésekre is. Karaktereink az offline módban sem fognak tétlenkedni, hőseink ugyanis ilyenkor is termelik majd a goldot nekünk.

Jó hír, hogy az Eversoul előregisztrációja már elindult a játék hivalatos oldalán, a Google Play Áruházban és az App Store-on, értékes jutalmak, Everstone kristályok, a Mica névre hallgató lélek és egy exkluzív Mica, valamint egy Seeha kinézet vár majd ránk a megjelenést követően.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fonemaker

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egy regisztráció semmibe nem kerül úgyhogy toltam is. Hátha jó lootok lesznek érte.

válasz erre

peter97

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ment a reg.

válasz erre