Számos jutalommal rajtolt el a decemberi frissítés a SINoALICE-ben

2022. december 05.
46.6831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pokelabo által fejlesztett gacha-RPG, a SINoALICE decemberben sem hagyja magára a játékosokat, elrajtolt ugyanis a legújabb event, egy vadiúj démon, számos újdonság, játékbeli esemény, valamint rengeteg új tárgy és jutalom is bekerült a szerepjátékba.

A frissítés a mai naptól már globálisan is elérhető, többek között a Lineage of Fear névre hallgató vadiúj démon érhető el immáron a gacha szerepjátékban. Az új démon mellé egy vadiúj küldetéssorozat is érkezett, amiket ha teljesítünk, egy garantált SR-hőst húzhatunk be teljesen ingyen. Emellett új szörnyek is érkeztek, mint pl. a Flame Golem és az Ahriman, akik különféle bónuszokat, gyorsításokat adnak hozzá a csapatunkhoz.

Az új frissítéssel további ingyenes kristályokat is bezsákolhatunk majd a napi küldetések, kihívások teljesítésével. Emellett különféle garantált SR-fegyvereket is beszerezhetünk teljesen ingyen az event ideje alatt, sőt, december 7 és december 10 között a Gran Colosseum játékmódban csaphatunk majd össze a többi játékossal az értékes jutalmakért cserébe, megéri tehát decemberben is ellátogatni a SINoALICE arénáiba.

1 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Biztosan rálesek majd, nagyon minőségi!

válasz erre