Számos jutalommal rajtolt el a Marvel Snap legújabb eventje, a Hype the Hero

2022. december 12.
4.2431
Vadiúj eventtel, eseménnyel jelentkezett a Nuverse szuperhősös kártyajátéka, a Marvel Snap, a legújabb frissítés egy érdekes kollaboráció mellett számos kioldható jutalommal, megszerezhető kártyával és rengeteg játékbeli eseménnyel rajtolt el.
Advertisement

A korábbi token shopos hiba után a Marvel Snap mindent elkövet azért, hogy ismét visszaszerezze a játékosai bizalmát. A legújabb Hype the Hero event nemcsak ezt a malőrt feledteti, a Nuverse csapata ugyanis ezzel az eseménnyel ünnepli meg azt, hogy az idei The Game Awardson a Marvel Snap lett az év mobiljátéka.

Az eventen egy Hype Meter-t kell feltöltenünk, ahogy haladunk előre, úgy oldhatjuk majd ki a különféle jutalmakat. Új kártyavariációkat, exkluzív kinézeteket is megszerezhetünk, többek között Black Panther "Storm" kártyája, Daredevil és Elektra pixelart lapjai, Wanda és Vision, valamint Mister Fantastic és Invisible Woman új kártyalapjai is megszerezhetőek.

Emellett a belépési bónusz is aktív az event alatt, Storm hero kártyáját, 100 kreditet és 150 kreditpontot zsákolhatunk be. Az eventen emellett számos hőskártyát ingyen megszerezhetünk a különféle küldetések teljesítésével, megéri tehát visszatérni a Marvel Snap-be.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

fonemaker

3 hónapja, 2 hete

Ez a kártyavilág nekem nagoyn nem adja.

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 2 hete

De jó ez a trailer hozzá!

válasz erre