Számos kihívással és egy új bossal rajtolt el a Genshin Impact 3.2-es frissítése

2022. november 05.
4.4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A HoYoverse csapata képtelen megállni, megkapta ugyanis a következő nagyobb tartalmi csomagot, a 3.2-es frissítést a Genshin Impact, számos új esemény, kihívás és egy vadiúj, gigantikus boss is vár majd a kalandorokra a játékban.

A 3.2-es frissítés már minden platformon elérhető, az új hősök, eventek, küldetések, kihívások és a Sumeru sztoriszál lezárása mellett egy piszok szívatós, két, egymástól eltérő alakban is felbukkanó főellenséget is hozott magával az update.

A Dendro tipusú Fatui Harbinger boss legyőzése nem lesz egy leányálom, a főellenfél két eltérő formában fogja majd megkeresíteni az életünket. Mindkét megjelenésében eltérő képességeket és támadásokat fog majd bevetni ellenünk a boss, plusz egy nagyon erős pajzsot is le kell majd vernünk róla, hogy sebezni tudjuk.

Az új főellenség mellett természetesen egy rakat esemény, fesztivál, küldetés és egy új sztoriszál is vár majd ránk. Két új hős, Nahida, a Dendro Archon, és a Cryo névre hallgató asztrológus is elérhető már a nyílt világú RPG-ben, szóval novemberben sem hagy majd minket unatkozni a Genshin Impact.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

1 éve, 5 hónapja

Mordorer írta:
Bakker mennyi frissítés van ehhez. meglepett smiley
Pörgetni kell hogy ne unjanak rá az emberek.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja

Teszem vissza, pedig már nem akartam vele játszani...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja

Bakker mennyi frissítés van ehhez. meglepett smiley

válasz erre