Számos közösségi eseménnyel, eventtel várja a játékosokat a Torchlight: Infinite

2023. január 16.
4.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Javában tart az XD Entertainment ARPG-játékának, a Torchlight: Infinite-nek a legelső szezonja, a Blacksail számos közösségi eseménnyel, vadiúj kinézettel, skinnel, valamint rengeteg megszerezhető tárgyal és tennivalóval várja a játékosokat.

Komoly mennyiségű tartalommal rajtolt el a Torchlight: Infinite legelső szezonja, az új hős, Erika mellett rengeteg újdonsággal bővült az ARPG. Megérkezett végre a várva várt endgame boss, a The Lord of the Void Sea, aki egy tonnányi jutalmat dob, amennyiben sikerül legyőzni.

Az új legendás páncélok mellett számos közösségi event is vár ránk a játékban. Január 13 és 19 között Revival Tokenek, Hunter Supply ládák, Oblivion Pontok, valamint Fantasy kristályok járnak majd a belépésért cserébe. Január 27-ig a Prayer's Light ünnepi eseményen való részvételért cserébe további jutalmakat zsákolhatunk be, amennyiben teljesítjük a feladatokat.

Az új szezonbérlet mellett vadiúj skinek is várnak minket, Erika legendás Sweetheart "Maid" kinézete lehet a miénk számos egyéb kozmetikai tárgy mellett. Bekerült továbbá egy új közösségi event a játékba egy "vándorló" bossal egyetemben, valamint egy exkluzív Voidflame Dragonstalker kinézet is ránk vár a Torchlight: Infinite-ben.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Hangulatos!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Rendesen pakolják bele a tartalmat!

válasz erre