Számos Square Enix-játéknak búcsút inthetünk hamarosan mobilokon

2022. november 23.
5.5241
Szomorú híreket tett közzé Twitteren az Onoma csapata, jövő év januárjától több Square Enix-játéknak is búcsút inthetünk, végleg leállítják majd a szervereket, a játékokat pedig hamarosan az alkalmazásboltokból is végleg eltávolítják.

Igencsak rájár a rúd a mobilos címekre specializálódott Square Enix Montréal csapatára, hiszen az Embracer Groupos felvásárlás után először nevet váltottak, majd nemrégiben bejelentették, hogy két hónappal a felvásárlást követően végleg bezárja a kapuit a stúdió.

A csapat Twitteren tette közzé a rossz hírt, miszerint 2023. január 4-én a Deus Ex GO, a Hitman Sniper: The Shadows, az Arena Battle Champions és a Space Invaders: Hidden Heroes is játszhatatlanná válik. Az App Store-ból és a Google Play Áruházból december 1-én fogják eltávolítani a játékokat, a mikrotranzakciókat azonnali hatállyal kiiktatták már most.

Most jön viszont a feketeleves, a játékbeli vásárlásainkat ugyanis nem téríti vissza a stúdió, szóval érdemes minél előbb elhasználni a megvásárolt tárgyakat még január 4-ig. A GO-széria más címeit, mint pl. a Lara Croft GO-t és a Hitman GO-t nem érinti szerencsére a döntés, viszont az Onoma csapata holnap búcsúzik, feloszlik ugyanis a stúdió.

6 hozzászólás

Chico

2 napja és 15 órája

Hát ez nagyon nagy kár.

válasz erre

Bencus86

2 napja és 16 órája

Ez ***** gáz!

válasz erre

Femobilos

2 napja és 20 órája

Azért ez elég gáz.

válasz erre

Mikee

3 napja

fonemaker írta:
Hát ez rohadt **** hír. Mi lesz azokkal akik költöttek, visszakapják a pénzüket vajon?
Sajnos ők bukták a pénzüket, a tweetben is írtak, hogy nincs visszatérítés.

válasz erre

fonemaker

3 napja és 9 órája

Hát ez rohadt **** hír. Mi lesz azokkal akik költöttek, visszakapják a pénzüket vajon?

válasz erre

Mendez

3 napja és 11 órája

Na nebaaaaazd!!!!!!

válasz erre