Advertisement

Számos újdonsággal hozza el a világvégét a COD Mobile legújabb szezonja

2023. február 27.
29.0191
Az Activision ismét friss tartalmakkal örvendeztette meg a Call of Duty Mobile játékosait, elrajtolt a lövöldözős program idei második szezonja, a Heavy Metal, többek között egy új térkép, számos vadiúj fegyver, operátorok és season pass vár ránk.
Advertisement

A Heavy Metal névre hallgató szezon már javában dübörög a COD Mobile-ban, egy barátságtalan, posztapokaliptikus környezetben kell ezúttal boldogulnunk. Szerencsére ezúttal sem fogunk unatkozni, megérkezett ugyanis az új Goliath Mode, amely során gigantikus robotok pilótafülkéjébe huppanva küzdünk meg a többi játékossal. Bekerült továbbá a játékba a Diesel névre hallgató multiplayer térkép, ahol is egy benzinkút romjai között fogunk harcolni.

Egy rakat új skin is érkezett, Nyx a Starstruck, Demir a Dark Spell, Sophia a Sand Dune, és Killgore a Vengeful Flames legendás kosztümöket kapta meg a második szezonnal. Két új operátor, Deadman és Marshal is elérhető immáron a játékban, az új szezonbérlet pedig rengeteg kihívást, fegyverkinézetet és skint tett elérhetővé. Érdemes lesz bekapcsolódni az új szezon összecsapásaiba, hiszen további szezonális kihívások és jutalmak is várhatóak!

Számos újdonsággal hozza el a világvégét a COD Mobile legújabb szezonja - 2. kép


Advertisement
2 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 4 napja

elég **** a szezon amúgy, alig van benne free cucc.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 4 napja

Toolom is, rohadt jó az új Tournament.

válasz erre