Számos újdonsággal, vadiúj tartalmakkal rajtolt el a LifeAfter ötödik szezonja

2022. december 08.
4.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Friss tartalmakkal bővült a túlélős zombis lövölde, a LifeAfter, az ötödik szezonnal új mutációk, vadiúj ellenfelek érkeztek, továbbá egy új helyszínre is ellátogathatunk, sőt, fegyverek és skillek terén is rengeteg újdonság vár majd ránk az új szezonban.

A LifeAfter korábban bejelentett ötödik szezonja hivatalosan is elrajtolt számos újdonsággal, többek között egy új, titkokkal és veszélyekkel teli ismeretlen terület, Ark City, valamint egy új fenyegetés is vár majd ránk. Az új helyszín mellett egy vadiúj frakció és egy új karakterosztály, az Ark Knight is bekerült a játékba az ötödik szezonnal.

Ahogy a frissítés neve is mutatja, a játékosok számos új mutációt próbálhatnak ki, emellett új fejlesztéseket, kiegészítőket is kioldhatnak az ötödik szezonban, az Ark Knight osztály kifejezetten az új mutációs képességeket használja majd ki rengeteg buff, erősítés formájában.

Szükség is lesz minden erőnkre, hiszen vadiúj fenyegetés tűnt fel a látóhatáron, új zombifajták, fertőzöttek várnak majd ránk a misztikus Ark City városában. Az új szezon természetesen számos jutalmat, kioldható bónuszt, rengeteg új eventet, eseményt is hozott magával, érdemes lesz tehát feltérképezni az elveszett várost.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Rakom vissza!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Baromi jó, rá is lesek!

válasz erre