Szeptemberben egy szókeresős kaland érkezik mobilokra Text Express címmel

2022. augusztus 18.
4.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A GameHouse csapata egy vadiúj előzetessel jelentette be, hogy érkezik szeptemberben mobilokra a szókeresős narratív kalandjátékuk, ami a Text Express: Word Adventure névre fog hallgatni.
 

A játék a klasszikus szókeresős programok játékmenetét fogja vegyíteni a narratív játékok történetvezetésével, a sztori során Tilly Hudson névre hallgató hősünkkel fogunk bebarangolni egy színes világot a családi vonatunk fedélzetén, miközben különféle puzzle feladványokat oldunk majd meg.

Számos játékmód közül választhatunk majd, a klasszikus szókeresés mellett ajándéktárgyakat gyűjthetünk, csillagképeket rakhatunk össze, gyümölcsöket szedhetünk, rejtélyes romokat fedezhetünk majd fel, továbbá a vonatunkat is tetszés szerint testreszabhatjuk.

Összesen 3500 szint, 195 feladat és 37 úti cél áll majd rendelkezésre, a játékmenet további érdekessége, hogy különféle cselekvést kiváltó szavakat alkotva előmozdíthatjuk a történetet, mint egy Quick Time Eventben. A Text Express: Word Adventure szeptember 1-jén fut majd be Android és iOS-es eszközökre, az eddig látottak alapján egy érdekes narratív kalandnak ígérkezik.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Na ez nagyon nem az én világom.

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Az a baj hogy nem magyar.

válasz erre