Szeretnél buszt vezetni? Az jó, mert megérkezett mobilokra a Bus Simulator 17!

2017. május 23.
8.7511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha világ életedben arról álmodtál, hogy buszsofőr leszel, és utasokat szállítasz egy hatalmas városban, akkor most van egy nagyszerű hírünk a számodra, lévén teljesen ingyen letölthető formában megjelent Androidra és iOS-re is a Bus Simulator 17.

Amint a neve is mutatja, az alkotás egy vérbeli szimulátorként lehetőséget ad, hogy 20 vagy 80 fős buszok felett vegyük át az irányítást, és az előre kijelölt utakon végighaladva, menetidőre teljesítsük a küldetéseket.

A Bus Simulator 17-ben számtalan különféle buszt vezethetünk, így a sárga iskolabusztól kezdve a csuklós hosszú buszokon át, a nagy piros angol típusú buszokig bezárólag bármelyik felett átvehetjük az irányítást, miközben nemcsak a menetidőre, hanem a forgalomra, a közlekedési szabályokra is figyelnünk kell, hiszen mégis csak egy szimulátorról beszélünk.

Hogy szeretnéd letölteni magadnak a játékot? Akkor van egy nagyszerű hírünk, az Ovilex Soft ugyanis teljesen ingyen tette fel az App Store és a Google Play kínálatába is, szóval egy csipetnyi sávszélesség, és már mehet is a buszozás.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Az-a-játék----!!!! röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

Már szedem is!!! röhögő smiley Kva nagy!!! röhögő smiley

válasz erre