Szomorú hírt kaptak a The Walking Dead: Our World játékosai

2022. november 25.
46.3441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A TWD: Our World 2018 nyarán indult és sok Walking Dead-rajongót magával ragadott a hely alapú lövöldözős játék, most azonban a Next Games nehéz döntést hozott, a bejelentés címe "Naplemente", ami szimbolikáját tekintve valaminek a végét jelenti, ez történt most is.

A fejlesztők mindenkinek köszönik a támogatást, amelyet a játékkal, visszajelzések megosztásával, vicces képernyőképek közzétételével tettek és nehéz szívvel jelentik be, hogy a TWD: Our World 2023. január 31-ig marad elérhető, azt követően a szerverek leállnak.

Ennek értelmében többek között november 24-től az alkalmazáson belüli vásárlásokat letiltották, leállították a Mini Seasons és a Battle Pass Season kihívásokat, az energiavisszatöltési idő 2 percre csökkent, megnőtt az esély a ritka kártyák megszerzésére.

Hogy miért állítják le a szervereket, különösebben nem részletezik, azt írják, a játék teljesítményének értékelése után az évek során megállapították, hogy a TWD: Our World életciklusa a végéhez ért. Mivel a játék csak online használható, ezért a szerverek leállása után nem lehet többé játszani vele.

3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Na******'>*******. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem nagyon folgalkoztak vele az a helyzet. Vagy ha igen, akkor azt nem igazán hozták nyilvánosságra...

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

**** volt a marketing, a kutya nem ismerte.

válasz erre