Születésnapi kártyákkal és eventekkel ünnepel a Tears of Themis

2022. november 24.
4.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A romantikus, nyomozós randiszimulátor, a Tears of Themis ismét egy új frissítéssel bővült, ezúttal az egyik központi karakter születésnapját ünnepelhetjük meg különféle játékbeli események, új karakterkártyák és rengeteg jutalom formájában.

Ismét új tartalmak érkeztek a romantikus randiszimulátorba, a novemberi Tears of Themis frissítés a játékbeli főhősnőnk gyerekkori barátjára, Luke-ra koncentrál, számos limitált ideig elérhető esemény, event és új karakterkártya érhető el a hőshöz.

Számos új minijáték, feladat kapcsolódik a születésnapi eventhez, amiket ha teljesítünk, egy exkluzív "Luke - Redolent" kinézet is a miénk lehet a "Luke's Bedroom" háttérrel együtt. Továbbá három új karakterkártya is elérhető, a születésnapi SSR "Warm Embrace", az SSR "Dark Swirl" és a "Quietly Waiting" kártya is feloldható az event során.

A jutalmak mellett játékbeli eventek, fesztiválok, kihívások és napi küldetések is várnak majd ránk egészen december 1-ig. Emellett a különféle jutalmakkal sem fog fukarkodni a játék, szóval a romantikára fogékony játékosoknak mindenképpen érdemes lesz majd becsatlakozniuk a születésnapi ünneplésbe.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Játék **** csajozóknak. röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nem az én világom sajnos..

válasz erre