Takt op Symphony címmel egy zenés RPG érkezik hamarosan mobilokra

2023. január 21.
4.1871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Takt op Symphony címmel érkező animés, zenés kaland izgalmas lesz a maga nemében, hiszen a zenét, mint fegyvert fogjuk bevetni a szerepjátékban, a projekt mögött pedig a japán DeNA Co Ltd és a Bandai Namco csapata áll.

Korántsem meglepő módon a Takt op Symphony névre hallgató szerepjáték a Takt op. című zenés anime univerzumában fog játszódni. A játékban egy fantasy világban fogunk kalandozni, ahol is a zenét fegyverként fogjuk alkalmazni a csatákban. A Musicart névre hallgató karaktereknek "csupán" egyetlen egy feladatuk lesz a történet folyamán, meg kell állítaniuk a Despair Doll névre hallgató szörnyet, aki az egész világ elpusztítására tör.

A játékosok a Karmester szerepét öltik majd magukra, a különféle Musicart karaktereket kell majd dirigálnunk, irányítanunk a csaták során, szóval élet-halál kérdése lesz egy-egy rosszul leütött hangszer vagy egy hamis hang. Sajnos pontos megjelenési dátumunk még nincs, annyi biztos, hogy a Takt op Symphony még az idén ellátogat mobilokra, Android és iOS eszközökön fognak majd felcsendülni a halálos dallamok.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Baromi jól néz ki amúgy!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Igen érdekes game! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Az a cím. meglepett smiley

válasz erre