Advertisement

Takt op Symphony címmel egy zenés RPG érkezik hamarosan mobilokra

2023. január 21.
4.0971
A Takt op Symphony címmel érkező animés, zenés kaland izgalmas lesz a maga nemében, hiszen a zenét, mint fegyvert fogjuk bevetni a szerepjátékban, a projekt mögött pedig a japán DeNA Co Ltd és a Bandai Namco csapata áll.
Advertisement

Korántsem meglepő módon a Takt op Symphony névre hallgató szerepjáték a Takt op. című zenés anime univerzumában fog játszódni. A játékban egy fantasy világban fogunk kalandozni, ahol is a zenét fegyverként fogjuk alkalmazni a csatákban. A Musicart névre hallgató karaktereknek "csupán" egyetlen egy feladatuk lesz a történet folyamán, meg kell állítaniuk a Despair Doll névre hallgató szörnyet, aki az egész világ elpusztítására tör.

A játékosok a Karmester szerepét öltik majd magukra, a különféle Musicart karaktereket kell majd dirigálnunk, irányítanunk a csaták során, szóval élet-halál kérdése lesz egy-egy rosszul leütött hangszer vagy egy hamis hang. Sajnos pontos megjelenési dátumunk még nincs, annyi biztos, hogy a Takt op Symphony még az idén ellátogat mobilokra, Android és iOS eszközökön fognak majd felcsendülni a halálos dallamok.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Baromi jól néz ki amúgy!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Igen érdekes game!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az a cím.

válasz erre