Advertisement

Tarisland címmel egy World of Warcraft-klónt jelentett be a Tencent

2023. január 26.
4.3791
Tarisland címmel egy vadiúj nyílt világú MMORPG-t jelentett be nemrégiben a Tencent csapata, az első képek alapján pedig a játék le sem tagadhatná, hogy a Blizzard nagysikerű fantasy MMO-jából, a World of Warcraft-ból merítették az ihletet.
Advertisement

A Tarisland első ránézésre is nagyban hasonlít a a World of Warcraft-ra, a fantasy MMO január 23-tól nem lesz már elérhető Kínában, a Tencent pedig úgy tűnik, házon belül megoldja egymaga a nagysikerű MMORPG pótlását. A Tarisland láthatóan mindent megpróbál lemásolni a nyugati vetélytársáról, a nemrégiben bemutatott sárkánylovas rendszer pl. egy az egyben megtalálható a WoW legutóbbi kiegészítőjében is.

A játék egyéb aspektusaiban is nagyban hasonlít a Blizzard MMO-jára, a fantasy világ, a különféle bossok, szörnyek, a sárkányok kinézete egy az egyben megidézi Azeroth földjét. Igazából az időzítés tökéletes, hiszen január 23-tól már nem dolgoznak a World of Warcraft kínai szerverei, a kérdés csupán az, hogy mit szól majd ehhez a Blizzard, akiknek minden bizonnyal nagy érvágás lehet a kínai piac elvesztése.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
4 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Igen ****án néz ki!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jobb mint az eredeti.

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Baromi jól néz ki amúgy!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jól csinálják bakker! Ráadásul rohadt jüól néz ki!

válasz erre