Telling Lies címmel új játékot készítenek a Her Story alkotói

2017. július 17.
6.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sam Barlow által megálmodott és megalkotott Her Story egy igazán különleges játékként maradt meg az emlékeinkben, hiszen ebben a nyomozgatós kalandjátékban kizárólag élőszereplős jelenetek között lavírozhattunk a rejtély felgöngyölítésének érdekében.

A Her Story tehát konkrétan egy interaktív film volt, és Barlow a napokban először beszélt legújabb játékáról, amely Telling Lies címmel ugyanezt a vonalat követi majd, azonban mint kiderült, nem a Her Story folytatása várható tőle, sőt mi több, sokkal összetettebb sztorit és magasabb színvonalat remélhetünk.

Megtudtuk még, hogy a Telling Lies-ban több szereplő is felbukkan, és nem kizárt, hogy hollywoodi színészeket, illetve színésznőket is felkérnek egy kis munkára hozzá, miközben a történet a hetvenes évek politikai thrillereihez idomul majd, amivel kapcsolatban az alkotó a Francis Ford Copolla-féle 1974 The Conversation-t emelte ki, miközben a központi téma kapcsán elárulta, hogy az a társadalom, a kormány és az individualizmus lesz.

Barlow szerint egyhamar azonban nem számíthatunk az alkotás érkezésére, de még az év vége előtt megindul a filmezés, szóval jövőre talán lesz belőle valami.
nincs még hozzászólás