Tematikus eventekkel és ajándékokkal készül a Valentin napra az Eversoul

2023. február 10.
4.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Úgy tűnik, hogy a nemrég megjelent gacha szerepjáték, az Eversoul sem ússza meg valentin napi tartalmak nélkül, számos tematikus eseménnyel, ajándékkal, egy új hőssel és rengeteg tennivalóval várja a játékosokat februárban az animés taktikai RPG.

Az Eversoul habár az idei év egyik legjobban várt szerepjátékának ígérkezett, végül nem teljesen váltotta be a reményeket a gacha program (tesztünket ide kattintva találjátok). A Kakao Games és a Nine Ark természetesen továbbra is lelkesen pakolgatja az újdonságokat a játékba, egészen március 2-ig elérhető a Valentine's Day 2023 esemény az Eversoul-ban.

Különféle fesztiválos eventeken is részt vehetünk, valamint egy új sztorifejezet is vár ránk a játékban Bonbon Chocolat Paradise néven. Valentin napi maskarába öltözött szörnyeket kell elintéznünk, a küldetések teljesítéséért cserébe pedig különféle játékbeli tárgyak járnak.

Új kinézetek is érkeztek, Rebecca egy Pure Heart Chocolatier skin-t kapott, Jacqueline pedig egy Sweet Savage Maid kinézetet. Belépési bónusz és napi küldetések is várnak ránk, az Arénában pedig dupla XP jár a győztes meccsek után. Egy új leányzó is debütált a játékban Rose Poison Velanna néven, a kardforgatót egészen február 15-ig nagyobb eséllyel oldhatjuk ki.

Nézd nagyban ezt a videót!

1 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

De pörög most ez a Valentin nap mindenhol...

válasz erre