Tematikus eventekkel és egy új hőssel készül a Valentin napra a Seven Knights 2

2023. február 03.
4.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Megérkezett a szerelem ünnepe a fantasy szerepjátékba, a Seven Knights 2-be, a Valentin napra fókuszáló frissítés egy új hőst, számos tematikus eseményt, ünnepi kinézeteket, outfiteket és új játékmechanikákat is hozzáadott az RPG-hez.

A Seven Knights 2 javában készül a szerelmesek ünnepére, a Valentin napra, a legújabb frissítés ebből kifolyólag a sokak által szívből utált ünnephez kapcsolódik. Számos eseményen részt vehetünk egészen február 15-ig, a Valentine's Day Event során pl. Chocolate of the Abyss-t fogunk gyűjteni, amit aztán beválthatunk exkluzív kinézetekre.

Emellett egy új hős is érkezett a játékba, Reaper of the Abyss, Dellons egy Legendary+ szintű támadó karakter. A Seven Knights 2 kaszása egy méretes pengével vág majd utat magának az ellenfelek között, minden bevitt ütéssel pedig erősíti a következő támadását.

Az új karakter mellett játékmenetbeli újdonságok is érkeztek, a Pet Dispatch System segítségével részletesebben testreszabhatjuk az állatkáinkat, akiket mostantól önálló küldetésre is küldhetünk. Emellett egy új sztorifejezet, valamint négy új outfit is érkezett a fantasy játékba, az új hős, Dellons és Karin kapott 2-2 valentin napos kinézetet.

Nézd nagyban ezt a videót!




2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nagyon pörög most ez a valentin nap úgy látom! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ja azt hittem valami szerelmespár lesz benne vagy ilyesmi. röhögő smiley

válasz erre