Terra Nil címmel egy új városépítős stratégia érkezik hamarosan mobilokra

2023. február 14.
4.4991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy érdekes koncepciójú stratégiai játékot jelentett be a Devolver Digital, a Terra Nil című városépítős programban az emberek okozta környezeti károkat állítjuk majd helyre, a stratégiai program a Netflix Games kínálatában lesz majd elérhető.

A Terra Nil játékmenete kifejezetten érdekesnek ígérkezik, hiszen a megszokottól eltérően nem a környezetet "szipolyozzuk ki" új erőforrások után kutatva, hanem egy apokalipszis utáni tájat teszünk élhetővé a természet számára. A játékban különféle épületek állnak majd a rendelkezésünkre, amikkel a talajt és a tengereket is megtisztíthatjuk, fákat ültethetünk és a vadon élő állatokat is visszatelepíthetjük az eredeti élőhelyükre.

Procedurálisan generált tájak, egymástól eltérő régiók, helyszínek gondoskodnak majd a változatosságról, a helyreállítást követően pedig meg is csodálhatjuk majd madártávlatból az érintetlen természet szépségét. A Terra Nil idén tavasszal érkezik PC-re és mobilokra, Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető lesz a stratégiai program a Netflix Games kínálatában, a Netflixes előfizetők ingyenesen tehetnek majd vele egy próbát.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ez de marha jó! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Nagyszerűen hangzik!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

De szeretem ezeket a játékokat, várólistára is került!

válasz erre