Advertisement

The Eminence in Shadow: Master of Garden címmel érkezik hamarosan egy új RPG

2022. november 04.
4.5231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Crunchyroll Games csapata egy vadiúj szerepjátékot jelentett be a nagysikerű animeszéria, a The Eminence in Shadow hőseivel, az animés RPG-re nem is kell sokat várnunk, novemberben érkezik mobilokra, az előregisztráció pedig már élesedett.
Advertisement

A The Eminence in Shadow: Master of Garden november 29-én érkezik mobilokra, első körben Kelet-Ázsia, Belgium és Hollandia játékosai tehetnek majd egy próbát az animés RPG-vel. A játék sztorija a light novel kötet történésein alapul, az ominózus karakterek, Shadow, Alexia, Alpha és Beta térnek majd vissza a játékban.

Az RPG az animéből ismerős vizuális elemekkel operál majd, a széria hőseiből válogathatjuk majd össze a csapatunkat, co-op és multiplayer PvP módok egyaránt lesznek majd a játékban. A csapatösszeállítás létfontosságú lesz a pörgős harcok során, tank, támogató és támadó osztályú hősök állnak majd a rendelkezésünkre.

A The Eminence in Shadow: Master of Garden november 29-én debütál majd Android és iOS eszközökön, valamint PC-n, a játék hivatalos oldalán pedig már regisztrálhatunk is a játékra, a regisztrációért cserébe pedig értékes jutalmak várnak majd ránk a későbbiekben.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

peter97

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

JRPG minden mennyiségben jöhet, legalább lehet válogatni. Imádom a stílust!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nem tűnik rossznak így elsőre!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Az alapot nem ismerem, de a játék elég tetszetős.

válasz erre