TikTok trend miatt hódít a My Coloring Book színező játék

2023. november 25.
27.6961
A My Coloring Book Free jelenleg az iOS-játékok (Androidon nem elérhető) listájának élén áll több országban is, köszönhetően egy TikTok-trendnek, mindezt úgy, hogy a játékot hat éve nem frissítették.

A TikTokos trend szerint a felhasználók ugyanazokat a képeket választják ki, majd külön-külön kiszínezik egy barátjukkal vagy szerettükkel. Végül összehasonlítják munkájukat és közzéteszik az eredményeket, a kihívás a hónap elején indult be.

Az Appmagic adatai szerint míg a múlt hónapban alig több mint ezer letöltés volt, a novemberi telepítések száma eddig 2,3 millió. Kevesebb mint két hét alatt az alkalmazás napi 30-40 letöltésről november 12-re 400 ezer fölé ugrott.

Ezek a számok hihetetlenek, főleg úgy, hogy a My Coloring Book Free november 21-et megelőzően már hat éve nem kapott új tartalmat. Az Appmagic adatai szerint a fejlesztő Jeff Pedersen körülbelül 30 ezer dollárt (10,4 millió forint) keresett az élettartama alatt.

A színező letölthető az App Storeból és a családi játékok között már nálunk is a hatodik legfelkapottabb.

@envisionaries Who knew how insightful coloring could be ? coloring book trend tutorial app bobbie goods coloring book digital coloring page trend coloring book trend my coloring vs my friend coloring how to do coloring book trend coloring book app color trend ? #colorbooktrend #colortrend #colorchallenge #coloringbookapp #bobbiegoodscoloringbook #coloring #coloringbook #colorblind ? Retro 80s - MaxKoMusic
2 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 1 napja


válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

OMG de ****.

válasz erre