Tíz év után leállítják az egyik legnépszerűbb Clash of Clans rajongói oldalt

2023. november 22.
26.0571
A népszerű Clash of Clansnak szentelt rajongói oldal, a House of Clashers egy évtizedes működés után bezárja kapuit és leállítják - a szerkesztő ezt a döntést főleg a szerver- és az oldal költségeivel indokolta.

A 2013-ban indult House of Clashers a Supercell kiemelt stratégiai mobiljátékáról szólt. Az oldal az évek során különböző forrásokat és információkat szolgáltatott a játékról, többek között stratégiákat, tippeket, bázisrajzokat és frissítéseket, valamint rengeteg cikket.

Az oldal tulajdonosának bejegyzése szerint a leállításáról szóló döntés oka a szerver- és fejlesztési költségek fedezésével, valamint a tartalom támogatás nélküli frissítésével kapcsolatos kihívások voltak. Az alkotó az oldalt mellékállásként működtette, amit a szórakozás és a játék iránti szenvedélye vezérelt.

Furcsa, de a tulajdonos soha nem lett hivatalos tartalomkészítő annak ellenére, hogy milyen nagy volt az oldal. Azonban meglepő módon húsznál is több elutasítással szembesült. A Clash of Clans csapata sajnos nem vizsgálta meg a helyzetet, a közösség szegényebbek lesz, a leállítás ütemezése még nem ismert.

4 hozzászólás

SamsungFan

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Megesik. Biztos nem vol olyan nagy hűha.

válasz erre

Bencus86

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Előfordul. Ha valaki nem jól csinálja a bizniszt, akkor nem kell erőltetni.

válasz erre

peter97

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Sosem hallottam róla, mondjuk a játékot is rühellem...

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát van ilyen, ha nem megy, nem kell erőltetni. Egyébként ha valüban nagy a forgalom, simán eltartják a Google hirdetések, főleg angol nyelven. Szóval esélyes hogy mégsem volt az olyan nagy mint ahogy a srác állítja.

válasz erre