Több mint 2 millió új játékost hozott eddig Orlando Bloom a King of Avalonba

2022. december 13.
4.2781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nagyon úgy fest, hogy sikeres volt a népszerű hollywoodi színész, Orlando Bloom és a King of Avalon közös együttműködése, a középkori stratégiai játék ugyanis kétmillió új játékossal bővült, mióta elérhető Orlando Bloom, mint játszható karakter.

A FunPlus szerint több mint kétmillió új játékossal bővült a várépítős középkori program, a King of Avalon azóta, hogy Orlando Bloom, mint választható hős bekerült a stratégiai játékba. A event sikere mellett egyéb érdekességeket is elárult a csapat, az Orlando Bloomot bemutató előzetes elnyerte nemrégiben a rangos Silver Clio díjat. Eddig több mint 4 millió játékos élte át Orlando Bloom kalandjait, amelyben Bloom egykori lovagként az elátkozott jégpengével szállt harcba.

A színésszel való közös kollaboráció mellett az eddigi legnagyobb frissítését kapta meg idén a játék Frost & Flame címmel, amiben többek között egy új Tower Defense játékmód és a képregényes grafikai mód is debütált. A fejlesztők természetesen továbbra sem ülnek a babérjaikon, igyekeznek friss tartalmakkal, eventekkel meghálálni a figyelmet, emellett egy kulisszák mögötti videót is kaptunk a díjnyertes előzetesből.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Hát engem még neki sem sikerült meggyőznie. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Én nem is találkoztam vele, pedig folyamatosan csüngök a mobiljátékokon. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem hinném hogy miatta, hanem az agresszív marketing stratégia miatt. mosolygó smiley

válasz erre