Több mint 80 új pokémonnal gyarapodik a héten a Pokémon GO!

2017. február 16.
6.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic csapata bejelentette, hogy az eddigi talán legnagyobb frissítés roboghat be még ezen a héten a Pokémon GO mellé, aminek köszönhetően több mint 80 új zsebszörnyeteggel bővülhet ki a játék.

Ennek köszönhetően egy halom második generációs pokémon érkezik majd, köztük olyan nagy kedvencek, mint Chikorita, Cyndaquil és Totodile, akiket a vadonban találhatunk meg, de ez még messze nem minden, hiszen a rengeteg új teremtmény mellett újabb Berry-k is érkezhetnek.

Ennek köszönhetően érkezik például a Nanab Berry, amely képes lesz lelassítani a pokémonok mozgását, de mellette a Pinap Berry nevét is érdemes megjegyezni, hiszen általa egy zsebszörnyeteg elkapását követően dupla mennyiségű cukorka üti majd a markunkat.

A frissítéssel érkezik pár extra cucc továbbá a trainerek számára is, ezáltal rengeteg új sapka, póló, nadrág és egyéb kiegészítő közül válogathatnak maguknak, hogy még jobban testre szabhassák karakterüket.

Sajnos a frissítéshez pontos dátumot nem jelentett be a Niantic, ellenben még erre a hétre ígérték, szóval bármikor befuthat közénk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Chico

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Azta. Én még soha le sem töltöttem. Azt hittem már rég vége a fellángolásnak...

válasz erre

Mendez

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nem hagyják veszni a játékot!

válasz erre