Tömegével hagyják ott streamerek a Diablo Immortalt a lehúzós rendszer miatt

2022. július 02.
51.8751
Igazi kilépés cunami zajlik a Diablo Immortalban, az elmúlt napokban leginkább ismert streamereknek lett elege a játék felháborító monetizációs rendszeréből, a legtöbben a brutálisan lehúzós pay to win rendszeren akadnak ki.
 

A Maxroll közösségi oldalon követhető végig a folyamatosan kilépők listája, ahol a több, nemzetközileg ismert név is megtalálható, többek között Wujido és Quin69. Rajtuk kívül sok twitch és YouTube streamer is tervezi a kilépést, köztük Bellular Gaming és Asmongold, a közös mindegyikükben hogy felháborítónak tartják a hihetetlenül erőszakos pay to win megoldást, amit a játék alkalmaz.

Quin69 például 15 000 dollárt (közel 5.8 millió forint) költött, hogy megszerezzen egy maximum szintű legendary tárgyat, Maxroll pedig azon akadt ki, hogy állítólag több mint 10 ezer munkaórát öltek a Diablo Immortal közvetítésekbe, de most muszáj lelépnie a "pénzrabló pay-to-win rendszer" miatt.

Mindeközben már egy subredditen is jelentik be a felháborodott játékosok a kilépésüket. Nyilván a Blizzard magasról tesz ezekre, hiszen ömlik hozzájuk a pénz.
5 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na ezt meg tudom érteni!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Rommá keresték magukat, le****ják a véleményeket. Sajnos.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Undorító pénzlehúzós **** lett, a legpatkányabb húzás eddig a Blizzardtól.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Várható volt hogy nem csak a mezei játékosoknál borul majd csak ki a bili..

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez egy botrányjáték bakker.

válasz erre