Tovább bővül a Tower of Fantasy, novemberben érkezik az új karakter

2022. november 03.
4.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Hotta Studio továbbra sem hagyja magára a nyílt világú gacha RPG-t, a Tower of Fantasy-t, hamarosan egy vadiúj hőssel bővül a játék, emellett további frissítések, új tartalmak is érkezni fognak hamarosan a szerepjátékba.

Egy ütős előzetessel vezette fel az új hős érkezését a Hotta Studio csapata, a trailer pedig az új karakter képességeiről is lerántota a leplet. Saki Fuwa, a Mirroria tükörvárosát védő Speciális Egység kapitánya november 10-én debütál majd a gacha programban.

Hősünk a különféle beépített implantoknak köszönhetően egy rendkívül mobilis kardforgatónak ígérkezik, a képességeivel az ellenfeleket jégszoborrá tudja majd fagyasztani, miközben csökkenti azok sebzését, a pengéivel pedig utat vág majd magának.

Az új hős november 10-én érkezik majd, természetesen addig sem maradunk tartalmak nélkül. A Battle Pass új szintekkel bővült, rengeteg új küldetés, tennivaló vár majd ránk a játékban. November 13-ig elérhető ugyanis az Ultimate Weapon esemény, a részvételért cserébe pedig értékes nyersanyagok és játékbeli valuta zsákolható majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Szépen kalapálják a játékot!

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Hányszor elhatároztam hogy abbahagyom. És mindig vis****ángatnak valamivel. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Visszaélések majd erre is.

válasz erre