Új anti-cheat rendszer érkezik a Pokémon GO-ba

2022. június 26.
60.2961
A csalók minden játékban rettenetesen megkeserítik a szabályosan játszó játékosok életét, és bár a Pokémon GO-ban ez kevésbé érhető tetten, hiszen nem egymás ellen harcolnak a résztvevők, mégis sok borsot törnek a fejlesztők orra alá.
 

Éppen ezért nem meglepő, hogy hamarosan teljesen új anti-cheat rendszer érkezik a játékba, amivel azt próbálják majd megakadályozni a fejlesztők, hogy úgy jusson valaki egy-egy lényhez, hogy valójában nem tett érte semmit.

A Niantic a napokban jelentette be, hogy az új rendszer bevezetését tervezi, leginkább azért mert az eddigi metódussal rengeteg olyan játékos is bannolva lett, aki egyáltalán nem csalt, csak a játék rosszul érzékelt valamit. A közösség már régóta hangoskodik a probléma megoldásának hiánya miatt, ami hamarosan viszont rendeződhet.

Az új szisztéma 2021 óta áll fejlesztés alatt, és a Niantic ígéri, hogy az új anti-cheat nem fogja megzavarni a rendesen játszókat, folyamatosan megfigyel és hamar fog reagálni automatikusan - elméletileg csak a valós szabályszegőkkel szemben.
3 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem játszom vele, de nagyon helyes.

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Rengeteg játékról szoktam le a cheaterek miatt, cod pl. Hihetetlen amúgy hogy ezek ellen nincs mit tenni érdemben.

válasz erre

Bencus86

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem is tudtam hogy ebben is vannak csalók.

válasz erre