Új dollokkal és rengeteg tennivalóval bővült a pixel art RPG, a Revived Witch

2022. augusztus 03.
4.2611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Yostar népszerű pixel art stílusú játéka, a Revived Witch egy új event keretein belül új babákkal, dollokkal, különféle játékbeli aktivitásokkal és egy rakás új kozmetikai elemmel bővült.

A Forest Recall névre hallgató új frissítés tesz arról, hogy ne csak a tikkasztó nyári hőség miatt izzadjunk meg idén. Az esemény során a játékosok különféle ritka alapanyagokat, bájitalokat, varázsleveleket és még sok más egyéb játékbeli tárgyat szerezhetnek a különféle napi questek, kihívások teljesítésével, sőt, ha csak szimplán belépünk az event ideje alatt a játékba, már akkor is busás jutalom üti majd a markunkat.

A Forest Recall névre hallgató esemény csak korlátozott ideig, augusztus 16-ig lesz elérhető, két részletben érkezik hozzá tartalom, az event második része augusztus 9-én érkezik. A frissítés továbbá három új dollt is hozzáad a Revived Witch-hez. Az első Irminsul papnője, Flare, aki ingyenesen elérhető gyógyító karakterként visszatölti a szövetségesei HP pontjait, miközben varázssebzést oszt ki az ellenfeleknek.

A következő baba Asherah, Irminsul védelmezője, aki amolyan orgyilkos karakterként képes arra, hogy többször is lecsapjon az ellenségeire. A harmadik doll pedig Phileanosis, aki support karakterként időmágiát használ, csökkenti a bejövő sebzést és közben még képes gyógyítani is.

Az event ideje alatt 6 db exkluzív kinézet, skin is elérhető lesz a babáinkhoz, amik a Forest Recall névre hallgató csomagban érkeznek a játékba. A boltban pedig különféle bájitalok, gyémántok, ritka összetevők is megtalálhatóak lesznek, szóval mindenképpen érdemes lesz majd meglátogatni a bűbájos boszorkákat.



Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Hát az ilyen hercegnős fílinget kihagynám.... röhögő smiley

válasz erre

Mikee

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

SamsungFan írta:
Cs*cs*k. röhögő smiley
Ismered a nagysikerű népdalt, cs*cs*k és s*gg, a .... röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Cs*cs*k. röhögő smiley

válasz erre