Új dungeonök, eventek és egy vadiúj karakter érkezett a Seven Knights 2-be

2023. február 16.
4.2351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy új frissítéssel bővült ki nemrégiben a nyílt világú fantasy RPG, a Seven Knights 2, új események, eventek, egy vadiúj hős, valamint rengeteg tennivaló, új, minden eddiginél veszélyesebb dungeonök, kazamaták várnak a játékosokra.

A valentin napi frissítés után ismét friss tartalmakkal várja a játékosokat a Seven Knights 2, a számos újdonság mellett egy új legendás hős, Awakened Emotion Diana is bekerült a szerepjátékba. Az új karakter egy jókora pengével járja majd a harcmezőt, a lecsökkent életerővel rendelkező ellenfelek kivégzésében jeleskedik majd a hölgyemény.

Az új hős két új kinézetet is kapott, a Calm Night Sky és a Fragrant Warm Breeze skinek érhetőek el hozzá a shopban, emellett egy új legendás állatka, Valdur is elérhetővé vált. Új dungeonök is megnyíltak, amiket ha kipucolunk, értékes jutalmakban részesülünk.

Az új hős megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint március 2-ig belépni a játékba. Különféle eventeken is részt vehetünk, cserébe Diana memóriagömbjeit kapjuk meg, amelyeket értékes tárgyakra cserélhetünk be Diana memóriaboltjában. A Pet Step Up Summon Mission során pedig további bónuszokat szerezhetünk különféle állatkák idézésével.

Nézd nagyban ezt a videót!





1 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Én már követni sem tudom eskü! röhögő smiley

válasz erre