Új eseményekkel és új hősökkel érkezett a Seven Knights 2 legújabb frissítése

2022. október 01.
4.3041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lassan már megszokhattuk, hogy a Netmarble fantasy RPG játéka, a Seven Knights 2 folyamatosan kapja a jobbnál jobb frissítéseket, a legújabb update pedig nem is okoz csalódást, ezúttal új hősöket, rengeteg tennivalót és jutalmat hozott nekünk.

Az új frissítéssel új hősök is érkeztek, már elérhető a játékban Abyssal Orochi Kagura, aki orgyilkoskét fog irgalmatlan sebzéseket kiosztani. Érkezett továbbá még egy új hős Gatekeeper of Purgatory Wolyeong néven, aki egy tankosabb karakterként a démoni "szárnyait" tudja majd fegyverként és pajzsként is bevetni.

Az új hősök mellett limitált ideig tartó eseményeken, eventeken is részt vehetünk, a Legendary Kagura Special Event ideje alatt pl. különféle sztoriküldetéseket, questeket teljesíthetünk az értékes jutalmakért cserébe.

Az Orochi's Tooth: Special Crafting Event eseményen az Orochi felszerelésünkhöz szerezhetünk alapanyagokat, emellett a Cursed Shaman Crafting Event során magas szintű tárgyakat, páncélokat tudunk majd elkészíteni. Október 12-ig pedig különféle belépési bónuszokat tudunk behúzni, szóval mindenképpen érdemes lesz majd visszatérnünk.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Teszem is vissza!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Tök jó trailert kapott.

válasz erre

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ejha, nem aprózták el! meglepett smiley

válasz erre