Advertisement

Új eventekkel érkezik a Genshin Impact 3.3-as frissítésének következő fázisa

2022. december 07.
4.2041
A Genshin Impact decemberben is 100%-on pörög, a mai nappal elrajtolt ugyanis a soron következő frissítés, emellett a HoYoverse csapata felfedte a jövőbeli terveit, számos új dungeon, esemény és event vár még ránk decemberben a gacha RPG-ben.
Advertisement

A Genshin Impact soron következő, 3.3-as frissítése a mai napon rajtolt el számos újdonsággal, többek között az új Sumeru sztoriszál, új eventek, kihívások, számos új karakter és egy kártyás minijáték is bekerült a frissítéssel a játékba. Emellett a jövőbeli tartalmakra is fény derült, decemberben kapásból két új event is érkezik a játékba, továbbra sem fogunk unatkozni.

A Misty Dungeon: Realm of Sand esemény Rank 20 felett lesz elérhető december 9-től. Egy csapatot kell toboroznunk a megadott hősökből, akikkel hét próbát kell majd teljesítenünk különféle helyszíneken az értékes jutalmakért cserébe. A második event december 15-én rajtol el Akitsu Kimodameshi néven, Arataki Itto sztoriküldetéseit kell majd végig vinnünk.

További kihívások is várnak majd ránk, a Leisurely Pastime és a Shatterdark teljesítéséért cserébe exkluzív fegyverek, többek között a Toukabou Shigure Sword lehet majd a miénk. Érkezett továbbá egy új battle pass, a boltban pedig új outfitek várnak majd ránk egész decemberben.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 4 napja

Én már követni sem tudom ezt a frissítési hullámot eskü.

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 5 napja

Mindig lenyűgöz milyen baromi jól néz ki ez a játék.

válasz erre