Új eventekkel és kollaborációkkal készül a születésnapjára az Alchemy Stars

2022. december 03.
48.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lassan a második születésnapját ünnepli a körökre osztott taktikai RPG, az Alchemy Stars, ennek örömére új sztorifejezet, exkluzív hősök, számos játékbeli esemény vár majd ránk, emellett több érdekes kollaborációval is készül a gacha program.

A taktikai szerepjáték, az Alchemy Stars decemberben sem marad friss tartalmak nélkül, érkezik ugyanis az 1.5 Year Anniversary Event. Az új frissítés december 15-én debütál, egészen január 12-ig tart az ünneplés. Az event középpontjába a választott idolunk kerül majd, akihez különféle küldetéseket kapunk majd az értékes jutalmakért cserébe. Számos új kozmetikai elem, valamint egy új animációs kisfilm is várható majd, sőt, új sztorifejezetre is számíthatunk.

Emellett egy érdekes kollaborációval is bővülni fog decemberben az Alchemy Stars, a népszerű zeneszerző, Katsuhiko Kurosu egy exkluzív dallal érkezik majd, amiben a játék ikonikus karakterei lépnek majd fel közösen. Az event természetesen rengeteg ajándékkal, jutalommal és ingyenesen kioldható karakterrel is érkezik majd, szóval mindenképpen érdemes lesz bekarikázni a naptárban a december 15-ös napot.

2 hozzászólás

Chico

1 éve, 5 hónapja és 25 napja

Milyen menő már, hogy új zene is készül. mosolygó smiley Bírom amikor ilyenekre is figyelnek.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Jól karbantartott játék ez is. Csak aki már most lép bele, rohadtul nagy hátrányban lesz.

válasz erre