Új fegyverek, járművek és egy sivatagos térkép is érkezik a PUBG: New State-be

2023. február 19.
4.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG Mobile utódja, a PUBG: New State Mobile ismét friss tartalmakkal bővül a közeljövőben, a Krafton felfedte ugyanis a legújabb fejlesztői naplójában a régóta pletykált új térképet, emellett új fegyverek, járművek érkezése is várható.

A PUBG: New State közelgő pályája kapcsán korábban több pletyka is keringett már, a Krafton csapata egy hosszabb videóban leplezte le a játék új, sivatagos, közel-keleti térképét, ami a Lagna névre hallgat. Az új map sok szempontból eltér majd az eddigiektől, egy 4x4 km-es terület lesz, a sivatagos környezet pedig számos meglepetést rejt majd, a játékosok a térkép szélén érnek földet, fokozatosan haladnak majd a terület közepe felé.

Érdemes lesz kihasználni a terep adottságait és a domborzati viszonyait, a gyors közlekedést pedig két új jármű, egy ismeretlen típusú quad és egy masszív terepjáró is elősegíti majd. Az új térkép és a két ismeretlen jármű mellett új eventekkel, eseményekkel és számos új fegyverrel is készül a csapat, azt viszont sajnos még nem árulták el, hogy pontosan mikor is ugorhatunk be a sivatagos Lagnára egy kis csirkevacsorára.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Chico

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Jó kis ráncfelvarrás lesz!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Vissza is fogok lesni az biztos.

válasz erre