Advertisement

Új fegyverekkel, eventekkel és hősökkel bővül hamarosan a Genshin Impact

2023. január 17.
4.3491
Advertisement
A Genshin Impact 3.4-es verziója már a kanyarban van, a hamarosan érkező frissítés a számos újdonság, az új terület, helyszín, a rengeteg ünnepi event mellett vadiúj hősöket, karaktereket, valamint új exkluzív fegyvereket is hoz magával.
Advertisement

Holnap debütál a Genshin Impact 3.4-es verziója, az új helyszín, a Hadramaveth sivatag mellett rengeteg meglepetést tartogat a frissítés. Két új karakter mutatkozik be holnap, elsőként a korábban már említett Alhaitham nevezetű 5-csillagos DPS karakter érkezik, a kardvívó mellett pedig a 4-csillagos Dendro hős, Yaoyao is elérhetővé válik holnaptól.

Az új hősök mellett természetesen új fegyvereket is kapunk, többek között egy 5-csillagos Light of Foliar Incision kard, valamint egy 5-csillagos Primordial Jade Winged-Spear lándzsa is bekerül a játékba. A január hátralévő napjaiban sem fogunk unatkozni, január 19-én egy új Archon Quest és egy új sztoriküldetés is érkezik, valamint napi küldetések, feladatok is bekerülnek a játékba.

Értékes jutalmakat húzhatunk majd be cserébe, többek között Lisa exkluzív outfitje, az A Sobriquet Under Shade is a miénk lehet a számos ajándék mellett. Az új frissítésre nem is kell sokat várni, a a Genshin Impact 3.4-es verziója holnap este rajtol el számos újdonsággal.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

SamsungFan

11 hónapja, 6 napja

Ehh hát minden héten bővül valamivel. Pont ez a problémám vele.

válasz erre

Loxar

11 hónapja, 6 napja

Kis loli nagyon kawaii lett

válasz erre