Advertisement

Új frissítések jöttek a Harry Potter: Puzzles & Spellsbe

2022. november 23.
47.0651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Harry Potter: Puzzles & Spells match-3 mobil kirakós játék megkapta a Klub Kviddicset, az első versenyt, ahol klubok mérkőzhetnek meg klubok ellen, a játékosok pedig jutalmakat kapnak a győzelemhez való hozzájárulás alapján.
Advertisement

A Klub Kviddics nevű esemény már elérhető, és minden héten péntektől vasárnapig tart, a verseny új speciális elemeket és egyedi új kviddics rejtvényeket tartalmaz.

Yaron Leyvand, a Zynga Mobile Studios ügyvezető alelnöke elmondta:

Célunk a Harry Potter: Puzzles & Spells számára, hogy olyan Match-3 élményt nyújtsunk, amely elmeríti a játékosokat a varázslók világában, és a Klub Kviddics egy olyan új játékmenetet ad hozzá, amely az eddigi egyik legizgalmasabb eseményünkké teszi ezt. A játékosok most először versenyezhetnek más klubokkal, elősegítve a barátságot a klubtagok között és a barátságos versenyt a versengő klubok között.

A játékosok kviddics bajnoki ládákat és trófeákat szerezhetnek a klubjuk sikerei révén az egyéni jutalmakon túl, a napi kviddicsmérkőzés MVP-jét minden egyes klubnál a játékon belül is elismerik és díjazzák.

Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Érdekes ilyesmi egy match3-ban.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Bírom amikor az ilyen egyszerű játékokat feldobják ilyen dolgokkal. Király.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Már szedem is, nekem nagyon kimaradt eddig ez a játék.

válasz erre