Új hősökkel és vadiúj játékmóddal debütál napokon belül Androidon a Flash Party

2023. január 05.
54.0321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hamarosan a Google Play Áruházban is elérhetővé válik végre az oldalnézetes verekedős játék, a Flash Party, ennek örömére egy tartalmas frissítést is kapunk majd a játékhoz, ami új hősöket és egy új játékmódot is hoz majd magával.

Még december elején számoltunk be arról, hogy elindult a Flash Party Androidos előregisztrációja. A fejlesztők ennek örömre egy Stardust Warriors névre hallgató frissítéssel kedveskednek majd nekünk január 10-én, az update számos újdonságot hoz majd magával.

Az összes játékbeli hős 4 új harci stílust kap majd, emellett egy új páros is érkezik a játékba, méghozzá Cookie és Can. Cookie egy túltöthető fegyverrel száll majd harcba, valamint a Can névre hallgató mechet fogja majd irányítani a bunyók során. Az új hős mellett egy új battle royale játékmód is érkezett Party Royale néven, amiben tíz játékos csap majd össze a pályán.

Egy folyamatosan szűkölő körben kell majd végig benn maradnunk, miközben különféle ládákból tudunk erősítéseket, buffokat feloldani a hősünk számára. Szerencsére nem is kell sokat várnunk az új frissítésre, január 10-én érkezik az update, a Flash Party pedig szintén január 10-én látogat majd el az App Store-os debütálás után Steamre és a Google Play Áruházba.

2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja

Regeltem is akkor, várom!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja

Jópofa. tiszta Street Fighter a mozgás.

válasz erre