Új hőssel, eseményekkel és jutalmakkal bővül hamarosan a Honkai Impact 3rd

2022. szeptember 12.
4.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A miHoYo ingyenes, hack and slash szerepjátéka, a Honkai Impact 3rd hamarosan egy új frissítéssel fog bővülni, rengeteg tennivaló, új event, esemény, új hős és tömérdek jutalom kerül majd a játékba a hamarosan érkező frissítéssel.

Az új update az Arrow of Novae névre hallgat, szeptember 15-én élesedik globálisan a frissítés. Az új frissítéssel érkezik Elysia, the Herrscher of Human: Ego sztoriszálának az új fejezete, az új történet mellett Elysia egy új S-rangú Herrscher outfitet is kap majd.

Természetesen Elysia, az első Herrscher of Human, mint játszható hős is bekerül majd a 6.0-s frissítéssel a játékba, PSY-típusú karakterként mágikus nyilakkal és jeges virágokkal fogja fagyos élményben részesíteni az ellenfeleket. Végső képességével pedig képes gyógyítani a csapattársait és regenerálni az SP-szintjüket.

A új hős mellett részt vehetünk majd a Summer Survival Rhapsody Side 13 eseményen, a küldetéseket teljesítve pedig értékes játékbeli jutalmakat zsebelhetünk majd be. Az új event szeptember 15-én érkezik majd, a Honkai Impact 3rd játékosainak mindenképpen érdemes lesz visszatérniük az esemény idejére.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Mikee

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Mordorer írta:
Csö.......... cicik. nyelvnyújtó smiley
Van aki ismeri már a dörgést. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 24 napja

Csö.......... cicik. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 24 napja

Fú de ráuntam már...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 24 napja

Bakker ez még mindig hogy pörög! meglepett smiley

válasz erre