Új hőssel, eseményekkel és jutalmakkal bővül hamarosan a Honkai Impact 3rd

2022. szeptember 12.
4.1291
A miHoYo ingyenes, hack and slash szerepjátéka, a Honkai Impact 3rd hamarosan egy új frissítéssel fog bővülni, rengeteg tennivaló, új event, esemény, új hős és tömérdek jutalom kerül majd a játékba a hamarosan érkező frissítéssel.
 

Az új update az Arrow of Novae névre hallgat, szeptember 15-én élesedik globálisan a frissítés. Az új frissítéssel érkezik Elysia, the Herrscher of Human: Ego sztoriszálának az új fejezete, az új történet mellett Elysia egy új S-rangú Herrscher outfitet is kap majd.

Természetesen Elysia, az első Herrscher of Human, mint játszható hős is bekerül majd a 6.0-s frissítéssel a játékba, PSY-típusú karakterként mágikus nyilakkal és jeges virágokkal fogja fagyos élményben részesíteni az ellenfeleket. Végső képességével pedig képes gyógyítani a csapattársait és regenerálni az SP-szintjüket.

A új hős mellett részt vehetünk majd a Summer Survival Rhapsody Side 13 eseményen, a küldetéseket teljesítve pedig értékes játékbeli jutalmakat zsebelhetünk majd be. Az új event szeptember 15-én érkezik majd, a Honkai Impact 3rd játékosainak mindenképpen érdemes lesz visszatérniük az esemény idejére.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mikee

2 hete és 4 napja

Mordorer írta:
Csö.......... cicik.
Van aki ismeri már a dörgést.

válasz erre

Mordorer

2 hete és 4 napja

Csö.......... cicik.

válasz erre

fonemaker

2 hete és 5 napja

Fú de ráuntam már...

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 5 napja

Bakker ez még mindig hogy pörög!

válasz erre