Új játékmóddal és fesztiválos eventekkel érkezik a PUBG Mobile legújabb frissítése

2023. január 05.
4.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG Mobile ismét egy tartalmas frissítést kap majd, a holnap debütáló 2.4-es update többek között egy vadiúj játékmódot, ünnepi eseményeket, eventeket, vadiúj fegyvereket, járműveket és számos exkluzív kinézetet is hoz majd magával.

Alig pár napja került bejelentésre, hogy Bruce Lee ellátogat a PUBG Mobile-ba, a Tencent pedig máris bejelentette a következő nagyobb tartalmi frissítést, a 2.4-es verziót számos újdonsággal nyakon öntve. A The Martial Showdown névre hallgató fesztiválon számos küldetés és kihívás vár majd ránk, amikért cserébe exkluzív tárgyakat és kinézeteket húzhatunk majd be.

Egy új PvE játékmód is érkezik Metro Royale néven január 9-én, amely során különféle bossokat kell majd likvidálnunk, valamint egy új térkép (Misty Port) is bekerül a játékba. Új tárgyak is érkeznek a frissítéssel, a Grappling Hook segítségével könnyedén meglóghatunk a rázós helyzetekből, a robbanó nyílvesszőkkel ellátott íj pedig a csendes játékosok legjobb barátja lesz.

Új lőfegyverekre, az AAC Honey Badger puskára és a FAMAS gépkarabélyra, valamint új járművekre, motorokra is bukkanhatunk majd a térképen elszórva. A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni, január 17-én érkezik ugyanis a Royale Pass Month 19: Boiling Blood, ami új küldetésekkel és jutalmakkal lát majd el minket.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ejha, vaskos frissítés bakker! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nagyon pörög most a PUBG, minden napra jut valami! meglepett smiley

válasz erre