Advertisement

Új játékmóddal és ünnepi eventekkel érkezik a Lost Light karácsonyi frissítése

2022. december 22.
53.9981
Advertisement
A Lost Light-ban is beköszöntött a karácsony, az új ünnepi frissítés többek között új ünneplős eventekkel, karácsonyi témájú eseményekkel, kinézetekkel, skinekkel, valamint egy régóta várt játékmóddal bővíti ki hamarosan a túlélős taktikai játékot.
Advertisement

A Lost Light karácsonyi frissítése holnap, december 23-án startol majd el, a rengeteg ünnepi kinézet, télapós outfit és fegyver skin mellett különféle eseményeken is részt vehetünk majd egészen január 9-ig. Az event legnagyobb durranása a rengeteg ajándék mellett az új FPS-mód, amiben végre belső nézetben is oszthatjuk majd a fejeseket.

Mostantól választhatunk majd az FPP vagy a TPP játékmódok közül, emellett elrajtolt a tél szerelmeseinek kedvező Winter Season. A téli szezonban megváltozott időjárási viszonyok várnak majd minket, emellett vár ránk a Winter Exclusion Zone, ahol is a hóban kell majd követnünk az ellenfelek árulkodó lábnyomait.

Az ünnepek alatt további eseményeken is részt vehetünk a játékban, az eventeken való részvételért cserébe pedig karácsonyi témájú ruházat, fegyver kinézetek, hátizsákok és szemüveg zsákolható majd be teljesen ingyen egészen januárig.

Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 napja

Mindenhol karácsony be****ás.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 napja

Biztos hogy belelesek.

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 napja

De rég játszottam vele... Teszem is vissza.

válasz erre