Új játékmódokkal és egy régóta pletykált karakterrel frissült az Apex Legends Mobile

2022. november 29.
4.2511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Respawn mobilos Battle Royale játéka, az Apex Legends Mobile ismét egy vadiúj frissítéssel bővült, az új update vadiúj játékmódokat, eventeket, egy új Battle Pass-t, valamint egy régóta pletykált karaktert is hozzáadott a mobilos lövöldéhez.

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, az Underworld frissítés elhozta nekünk az Apex Legends kaszását, Revenantot is többek között. Revenant magasabbra és gyorsabban tud mászni a falakra, mint más hős, valamit képes az ellenfelek képességeit semlegesíteni egy kis ideig. A végső képessége pedig a Death Totem, ami sebezhetetlenné teszi egy kis időre, valamint elhalálozás esetén visszatér még egy körre a játék kaszása.

Az új hős mellett egy új tárgyakat, skineket tartalmazó Battle Pass, egy vadiúj Nightmare Begins és egy Airdrop Escalation event, valamint egy Second Shot névre hallgató battle royale játékmód is érkezett, amiben lehetőségünk lesz újraéleszteni magunkat, miután meghaltunk. Emellett a ranked rendszer is frissítésre került a ma debütáló frissítéssel, rengeteg jutalmat oldhatunk majd ki, ahogyan lépegetünk egyre feljebb a ranglétrán.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 9 napja

SamsungFan írta:
Az ott középen a..... MIKULÁS? röhögő smiley
AZ! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 9 napja

Az ott középen a..... MIKULÁS? röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 9 napja

Rohadt jól karbantartják, imádom!

válasz erre