Új játékmódot és rengeteg újdonságot hozott a PUBG: New State halloweeni frissítése

2022. október 20.
4.8001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG: New State Mobile-ba is beköszöntött végre a halloweeni időszak, az új frissítéssel halloweenes témájú kinézetek, skinek, emellett új játékmód és rengeteg újdonság is érkezett a mobilos battle royale játékba.

A PUBG: New State egy igencsak hangulatos frissítést kapott, a Dead by Daylight című horrorjátékkal való közös kollaborációnak hála különféle exkluzív kinézetek és maszkok érkeztek a Behavior Interactive aszimmetrikus túlélőhorror programjából.

Az új halloweenes skinek mellett bekerült egy új játékmód, amely során nyolcan állunk össze egy csapatba, hogy túléljük a 32 fős összecsapásokat, amik rendkívül pörgősek, alig 20 percesek lesznek. Emellett különféle változtatások is érkeztek néhány fegyverhez.

Az M24-es mesterlövészpuska új képességével megjelölhetjük az ellenfeleket, viszont a fegyver újratöltési sebességét megnövelték, az MP-155 Ultima és az M110A1 pedig automata tüzelési módot kapott. A különféle játékmódokban és a pályákban is történt némi változtatás, a Ranked módot pedig végre tetszés szerint kikapcsolhatjuk majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

De rég elengedtem már ezt a játékot.. de lehet most rálesek az event miatt.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Meglesem.

válasz erre

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Már repülök is rá! mosolygó smiley

válasz erre