Új karaktereket és felszereléseket hoz a Genius Invokation TCG 3.5-ös frissítése

2023. február 27.
53.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Genshin Impact gyűjtögetős kártyás minijátéka, a Genshin Impact's Genius Invokation TCG is megkapja a maga tartalmi frissítését, a 3.5-ös update többek között új karakterlapokat, új felszereléseket és erősítéseket is hoz magával.

A Genshin Impact következő nagy frissítése, a Windblume's Breath március 1-jén érkezik, a 3.5-ös update pedig a gyűjtögetős kártyajátékot, a Genius Invokation TCG-t is kibővíti friss tartalmakkal. A játékosok a frissítéssel a korábban belengetett új TGC-játékmód mellett három új karakterrel és két új felszereléssel bővíthetik majd ki a paklijukat.

Érkezik egy 5 csillagos Cryo Claymore karakter, Eula, aki képes a fagyos támadásait "eltárolni", ezáltal nagyobbat sebezni az ellenfeleken. Mellette jön még az 5 csillagos Hydro Catalyst, Kokomi, aki különféle sebzésbónuszt és gyógyítást ad a paklink többi lapjának.

A harmadik új karakterlap pedig a 4 csillagos íjász, Kujou Sara, aki elektromos támadásokkal operál, emellett a paklink Electro kártyáinak is bónusz sebzést ad. Az új karakterek mellett két új felszerelés is érkezik a március 1-jén debütáló frissítéssel, a General's Ancient Helm lap +2 pajzspontot ad, az Ornate Kabuto kártya pedig +1 energiát biztosít egy karakternek.

2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Hát erről én még nem is hallottam. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Fingom sincs a játékról röhögő smiley

válasz erre