Új karakterekkel és vadiúj eventekkel lepett meg minket ismét a King of Fighters Allstar

2022. november 24.
4.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Továbbra sem hagy minket unatkozni a Netmarble csapata, a verekedős RPG, a a The King of Fighters Allstar egy új frissítéssel bővült, a legújabb csomag új karaktereket, kártyákat, limitált ideig elérhető eventeket és rengeteg akciót hozott magával.

Novemberben is számos új bunyóssal és különleges eseménnyel vár minket a program. Bekerült a játékba többek között XV Nakoruru, aki vezetőként megnöveli a kék elementáris erőt használó hősök támadási erejét. A másik karakter, XV Haohmaru pedig immunissá teszi őket a különféle lassító hatásokra. Az új hősök mellé vadiúj kártyák is érkeztek, amik megnövelik Haohmaru sebzését és csökkentik Nakoruru képességeinek a visszatöltési idejét.

Az új bunyósok mellé belépési bónusz, számos új kipucolásra váró dungeon, aréna, új bossok és egy új minijáték is bekerült a The King of Fighters Allstar-ba. További jó hír, hogy holnaptól kezdődik a november végi nagy Black Friday esemény a játékban, visszatérő hősökre és hatalmas akciókra, leárazásokra számíthatunk majd, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni még egy körre a The King of Fighters Allstar-ba.

Nézd nagyban ezt a videót!





4 hozzászólás

peter97

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

De király!

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

De komoly! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Na ezzel megint el leszek egy ideig most. mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nekem már unalmas.

válasz erre