Új karakterekkel és vadiúj eventekkel lepett meg minket ismét a King of Fighters Allstar

2022. november 24.
4.0581
Továbbra sem hagy minket unatkozni a Netmarble csapata, a verekedős RPG, a a The King of Fighters Allstar egy új frissítéssel bővült, a legújabb csomag új karaktereket, kártyákat, limitált ideig elérhető eventeket és rengeteg akciót hozott magával.

Novemberben is számos új bunyóssal és különleges eseménnyel vár minket a program. Bekerült a játékba többek között XV Nakoruru, aki vezetőként megnöveli a kék elementáris erőt használó hősök támadási erejét. A másik karakter, XV Haohmaru pedig immunissá teszi őket a különféle lassító hatásokra. Az új hősök mellé vadiúj kártyák is érkeztek, amik megnövelik Haohmaru sebzését és csökkentik Nakoruru képességeinek a visszatöltési idejét.

Az új bunyósok mellé belépési bónusz, számos új kipucolásra váró dungeon, aréna, új bossok és egy új minijáték is bekerült a The King of Fighters Allstar-ba. További jó hír, hogy holnaptól kezdődik a november végi nagy Black Friday esemény a játékban, visszatérő hősökre és hatalmas akciókra, leárazásokra számíthatunk majd, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni még egy körre a The King of Fighters Allstar-ba.

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

peter97

2 napja és 12 órája

De király!

válasz erre

Chico

2 napja és 14 órája

De komoly!

válasz erre

Bencus86

2 napja és 15 órája

Na ezzel megint el leszek egy ideig most.

válasz erre

Femobilos

2 napja és 18 órája

Nekem már unalmas.

válasz erre