Advertisement

Új karakterekkel, skinekkel tért vissza a KonoSuba event a Sword Master Story-ba

2022. november 02.
4.1961
Ismét visszatért a KonoSuba event a Sword Master Story-ba, az együttműködés keretein belül az idle RPG-be a népszerű animeszéria hősei, új skinek, kosztümök, új területek és természetesen számos új esemény, küldetés is érkezett.
Advertisement

Ismét visszatért a legutóbb nagy sikert arató KonoSuba esemény a Sword Master Story-ba, a KonoSuba anime hősei, a hozzájuk kapcsolódó kinézetek, skinek és különféle eventek kerültek be a gacha szerepjátékba. Jó hír, hogy egészen november 30-ig kitart majd az event, ami rengteg újdonságot hozott magával.

A KonoSuba karakterei közül Aqua, Megumin, Wiz, Yunyun, Kazuma és Darkness látogat el a Sword Master Story-ba, a kollaborációnak hála pedig a vendégszereplők ihlette kosztümökbe is öltöztethetjük kedvenc karaktereinket. Az event az új hősök, outfitek mellett egy új dungeon-t is hozott magával, a terület kipucolásáért cserébe coinok járnak.

Továbbá számos event, esemény is elérhető a Sword Master Story-ban egészen november 30-ig, a kollaborációs esemény az egész hónapban kitart majd, érdemes ellátogatni a Sword Master Story-ba, hiszen értékes jutalmakat és tárgyakat zsákolhatunk majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Megint egy számomra teljesen új játék.

válasz erre

Chico

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Már lesem is!

válasz erre