Új karakterkártyákkal és ünnepi eventekkel kezdi meg az új évet a Tears of Themis

2023. január 15.
4.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az animés, nyomozós randiszimulátor az új évet egy tematikus, ünnepi eseménnyel kezdi meg, számos ünnepi event, esemény, megszerezhető kártya, játékbeli tárgy és ajándék várja a romantikus lelkeket a nemrég debütált, újévi témájú frissítésben.

A decemberi Snowfallen Secrets névre hallgató esemény után máris itt a következő frissítés a romantikázni vágyók számára, befutott az Another Year with You esemény a randiszimulátorba. Az újévi ünneplésre központosító esemény új napi küldetéseket, feladatokat hozott magával, többek között S-Chipeket, limitált ideig elérhető SR kártyákat zsákolhatunk be, valamint egyéb játékbeli tárgyak is a miénk lehetnek az event ideje alatt.

Az event egészen február 2-ig tart, ez idő alatt Marius SR "Dream of Thebes", Luke SR "Among the Great Blue", Artem SSR "Loving Memories", valamint Vyn SSR "Medieval Suspense" karakterkártyáját szerezhetjük meg. Az exkluzív kártyák mellett limitált ideig elérhető események is várnak majd ránk a játékban. A romantikus hajlamú nyomozók emellett további ajándékokat is bezsákolhatnak, érdemes lesz tehát részt venni a Tears of Themis újévi ünnepségén!

Nézd nagyban ezt a videót!

1 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Én sajnos nagyon hamar ráuntam.

válasz erre