Advertisement

Új kártyákat, helyszíneket és küldetéseket hozott a Marvel Snap legújabb frissítése

2022. november 08.
4.2391
A Nuverse szuperhősös kártyajátéka, a Marvel Snap egy Fekete Párducos frissítést kapott, amiben új kártyák, helyszínek, különféle kioldható jutalmak érkeztek a Black Panther univerzumából, emellett vadiúj küldetéseken és eventeken is részt vehetünk.
 

A Marvel Snap alig pár hete jelent meg, a fejlesztők máris friss tartalmakkal kezdték megtölteni a kártyás programot. Megérkezett a Warriors of Wakanda névre hallgató frissítés, ami rengeteg újdonságot adott hozzá a gyűjtögetős kártyajátékhoz.

Az egyik legnagyobb újdonság maga a Black Panther kártya, aminek az a különleges képessége, hogy amikor kijátsszuk a lapot, megduplázódik az ereje. Fekete Párduc mellett két új kártya, Okoye és Nakia is bekerült a játékba. Okoye +1 Power-t ad minden egyes kártyánkhoz, Nakia pedig a kezünkben lévő 2 bal szélső kártyáért cserébe +2 Power-t biztosít.

Az új kártyák mellett vadiúj Season Pass, új napi küldetések, avatárok, kártyavariációk és új helyszínek is érkeztek. Shuri laborja, a Vibránium bánya és Wakanda trónterme is bekerült a játékba, emellett egészen december 5-ig különféle eseményeken vehetünk majd részt.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Chico

3 hónapja, 1 napja

Próbálgattam, próbáltam megkedvelni, de nem ment.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 napja

Nekem nem jött be.

válasz erre