Új közelharci fegyver érkezett a Call of Duty mobilos verziójába

2024. március 01.
4.1391
Aki esetleg a változatosság kedvéért nem csak lövöldözni szeretne a Call of Duty: Mobile játékban, annak jó hír lehet, hogy a napokban elérhetővé vált egy különleges, azúrkék lándzsa.

Az új fegyverrel pillanatok alatt a csatamező uralkodójává válhat bárki, aki ezen kiegészítő birtokába kerül, ráadásul nem a puffogtatással fogja irtani az ellent, hanem kecses harcmozdulatokkal taníthatja móresre a galád szembenállókat.

A Call of Duty mobilos verziója folyamatosan frissítésekkel gondoskodik arról, hogy mindig valami új élményben lehessen része a játékosoknak, nincs ez másképp erre a tartalmi újításra vonatkozóan sem, hiszen a Lethal Azure Draw egy olyan közelharci fegyvert biztosít majd számunkra, amellyel halálos szúrásokkal vethetünk véget az ellenfeleink életének.

Az új kiegészítő sajnos nem ingyenes, de ha a nyálunkat akarjuk csorgatni free játékosként is, az offenzíva megjelenésére kaptunk egy hangulatos videót is, amelyben tetőfokára hág a hangulat és előkészít mindenkit annak érdekében, hogy professzionális használóivá válhassunk a dárdának.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kemény cucc!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

fonemaker írta:
Soha nem költenék rá egy fillért sem.
Dettó. Van amit be lehet húzni teljesítménnyel is, nekem az bőven elég.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon elengedtem a COD-ot az utóbbi időben az a helyzet.

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Soha nem költenék rá egy fillért sem.

válasz erre