Új küldetések és gyűjthető tárgyak jöttek a Sky: Children of the Lightba

2023. január 17.
4.3711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sky: Children of the Light elindította legújabb évadát, melynek neve Emlékezés, ebben az új szezonban jön néhány szezonális küldetés, amelyek kibővítik a játék történetét, valamint új tárgyakat gyűjthetünk.

Az évad a birodalomnak egy olyan korszakát igyekszik feltárni, amelyre korábban csak utaltak és a tudástárba viszi a játékosokat, ahol négy új lélek kapott menedéket. Ők megosztják velünk saját tapasztalataikat, amelyek aztán többet mondanak el nekünk erről a világról.

Segíthetünk a lelkeknek, hogy létrehozzák a saját helyüket, ami lényegében egy olyan szoba, amelyet az alapoktól kezdve felépítünk nekik és tetszés szerint díszítjük. Van egy csomó új tárgy, amit magunknak gyűjthetünk, beleértve a köpenyeket, frizurákat, ruhákat, sőt a Season Pass-el rendelkező játékosok feloldhatják az Ultimate Gifts összes tárgyát.

A Sky: Children of the Light elsősorban egy felfedező és társas szimulációs játék, amelynek középpontjában a rejtélyek és rejtvények megoldása áll, miközben egy hatalmas, történetekkel teli birodalmat fedezhetünk fel.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Rá is lesek, köszi az infót!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Rohadt jól néz ki!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Iszonyat hangulatos játék, nagyon bejön!

válasz erre